Hírek

Ősszel Budapestre látogat J. D. Barker, a Négy Majom-trilógia és a Dracul szerzője

Az Agave Kiadó idén ősszel is külföldi íróit hoz Budapestre.

Szeretnénk minél több külföldi szerzőt meghívni Budapestre, és ezzel is kedveskedni az olvasóinknak. Tavaly John Scalzi díszvendégsége, és Nicholas Binge meghívása volt az első állomás, idén pedig egy újabb nagy névvel folytatjuk a sort.

– írja az Agave Kiadó közleményében. Épphogy véget ért az Ünnepi Könyvhét, de máris megvan, ősszel – PesText és Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál -, melyik írót láthatjuk a kiadó vendégeként.

Idén ősszel a krimi és a thrillerrajongók örülhetnek igazán, ugyanis a meghívott vendég J. D. Barker lesz.

Az amerikai szerző itthon a Négy majom krimitrilógával robbant be a köztudatba, majd olyan művekkel erősített, mint a hivatalos Drakula folytatás, a Dracul vagy James Pattersonnal közösen írt könyvei (mi A fekete özvegy halálát és A zajt ajánlottuk).

J. D. Barker szeptember 28-án lesz az Agave Könyvek és a PesText vendége.

A kiadó munkatársai terveznek vele egy pódiumbeszélgetést a Könyvfesztiválra magyarul megjelenő legújabb regénye apropóján, amit majd természetesen dedikálás követ.

J. D. Barker (fprrás: Agave Könyvek)

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×