Hírek

Egy Veszélyes alkuval száll be a Skyshowtime a dél-koreai sorozatok streamelésébe

A Netflixen és Disney +-on népszerű dél-koreai sorozatokból nem maradhat ki egy streamingszolgáltató sem.

A Netflix számos sikeres dél-koreai sorozatot tudhat maga mögött (elég csak a Squid Game-re gondolni), amihez lassan igyekszik a többi streaming is felsorakozni (lásd Disney-féle Egy, kém, há, vagy az Apple TV-n a Pacsinkót). Új versenyzőként a SkyShowtime csatlakozik be a koreai sorozatok világába, mégpedig egy disztópikus thrillerrel.

A Bargain (magyarul: Veszélyes alku), amihez – a külföldi kritikák alapján – sokkal okosabb a Squid Game-nél.

A sorozat rögtön egy bizarr alapszituval indul. A férfiakat szexuális találkák ürügyén egy távoli szállodába csábítják, hogy aztán egy szervkereskedői hálózat eladja szerveiket a legtöbbet ajánló vevőknek. Egy katasztrofális földrengést követően az áldozatok, a szervkereskedők és a vevők mindannyian az omladozó épület csapdájába kerülnek. A külvilágtól teljesen elzárva kell megküzdeniük a túlélésért, bármilyen áron.

Július 4-től, kizárólag a SkyShowtime kínálatában lesz látható.

A sorozat rögtön három résszel érkezik, ezt követően az új részek hetente jelennek meg.

Bargain (Veszélyes alku) főszereplői olyan neves színészek, mint Jin Sun-kyu (Extreme Job), Jun Jong-seo (Money Heist: Korea) és Chang Ryul (My Name). A sorozat Lee Chung-hyun díjnyertes rendező 2015-ben megjelent azonos című rövidfilmjének alapján készült. A rendező és író, Jeon Woo-sung – aki tagja volt az eredeti rövidfilm produkciós csapatának – annyira megkedvelte a történetet, hogy egy hatrészes sorozatot készített belőle.

Bargain (Veszélyes alku) előzetes:

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×