Hírek

Ők lesznek a soron következő Trónok harca-spinoff sorozat főszereplői

Még bőven van Westeroson élet a Sárkányok házán túl. 

Az HBO még 2021-ben jelentette be, hogy Trónok harca spinoff sorozatot fejleszt a A kóbor lovagból, ami 90 évvel  az anyasorozat eseményei előtt és egy évszázaddal a Sárkányok háza után játszódik, a Targaryen-ház uralkodásának csúcsán. Az eseményeket Ser Duncan lovag elbeszéléséből ismerjük meg, aki Tojással (vagyis Aegon Targaryen V.) járja Westeros vidékét. A Trónok harca-széria a három kisregényből álló trilógiát, a Mesék Duncanről és Tojás-on alapszik. A legelső történet A hét lovag királysága kötetben olvasható vagy a Kóbor lovag c. képregényben.

A mai napon pedig bejelentette az HBO, kik fogják A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight széria főszereplőit – Ser Duncant és Tojást – játszani:

Peter Claffey (Duncan) és Dexter Sol Ansell (Tojás)

 

Forrás: HBO

 

Claffey rögbi játékos és színész, aki Bad Sisters-ből (2022) és Wreckból (2022) lehet ismerős, de hamarosan láthatjuk a Vikingek: Valhalla 3. évadában és a Small Things Like These-ben Cilian Murphy (Oppenheimer) oldalán. Ansell négyéves kora óta színészkedik, aki eddigi karrierje során olyan alkotásokban tűnt fel, mint The Midwich Cuckoos vagy az Éhezők viadala-előzményfilm, ahol a gyerek Snow elnököt alakította.

A hét királyság lovagja sorozatot George R.R. Martin és Ira Parker írják és producerként is közreműködnek. Executive producerként részt vesz a fejlesztésben Ryan Condal, Vince Gerardis, Owen Harris és Sarah Bradshaw.

Legközelebb pedig 2024 júniusában látogathatunk vissza Westerosra: ugyanis ekkor kezdődik az akkor már Maxként elérhető HBO streamingen a Sárkányok háza 2. évada.

Forrás: Variety