HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Sárkányok háza új előzeteséből kiderül, pontosan mikor érkezik a 2. évad

Az HBO saját gyártású drámasorozata, a Sárkányok háza nyolc epizódból álló második évada nyitja az HBO nyári sorozatidőszakát.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Az HBO Max nyárra – pontosabban június 17-re – tartogatja a Trónok harca nézettségi rekordokat döntő spin offját, a Sárkányok házát. A várható folytatásban pedig a Targaryen két ága – feketék és zöldek – néz szembe egymással.

Francesca Orsi, az HBO tartalmakért, drámasorozatokért és filmekért felelős vezetője március 21-én, csütörtökön a franciaországi Lille-ben megrendezett Series Mania rendezvényen, a WBD bejelentésének részeként bemutatta az HBO első „párbajozó” előzeteseit, amely bemutatja a Sárkányok háza két háza, a Targaryen (Fekete) és a Hightower (Zöld) között húzódó ellentéteket. A bejelentés során arról is hírt adtak, hogy a Max május 21-én indul el Európában.

Westeros véres polgárháború küszöbén áll: a Zöld és a Fekete Tanács Aegon királyért, illetve Rhaenyra királynőért harcol. Mivel mindkét fél úgy gondolja, hogy az övé a jogos hely a Vastrónon, és a Zöld és a Fekete előzetesek ezt a két nézőpontot tükrözik ugyanannak a történetnek a két egymástól elkülönülő, de egymást kiegészítő felében. A második évadban kettészakad a birodalom, és „Mindenkinek választania kell”: a nézőknek a világon mindenütt dönteniük kell, a Targaryen-ház melyik oldalán állnak.

HIRDETÉS

Sárkányok háza 2. évad előzetes:

A második évadban visszatérő szereplők: Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno és Rhys Ifans. A további visszatérő szereplők többek között: Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall és Matthew Needham.

A második évad új szereplői: Clinton Liberty (Addam of Hull), Jamie Kenna (Ser Alfred Broome), Kieran Bew (Hugh), Tom Bennett (Ulf), Tom Taylor (Lord Cregan Stark) és Vincent Regan (Ser Rickard Thorne). A második évad korábban bejelentett új szereplői többek között: Abubakar Salim (Alyn of Hull), Gayle Rankin (Alys Rivers), Freddie Fox (Ser Gwayne Hightower) és Simon Russell Beale (Ser Simon Strong).

Sárkányok háza nyolc epizódból álló második évad 2024 június 17-én debütál az HBO-n, és a Maxon is elérhető lesz.

Forrás: HBO Magyarország