HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A Sárkányok háza Magyarországon is uralkodik

Az HBO új, saját gyártású sorozata, a Sárkányok háza Magyarországon az HBO Maxon debütált, minden idők legnézettebb HBO streaming tartalmaként, beleértve a sorozatokat és az egész estés filmeket is.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A magyar HBO PR vezetője, Pinczés-Pressing Ádám szerint:

A Sárkányok háza messze a legsikeresebb premierünk Magyarországon az HBO és az HBO Max történetében. Minden korábbi bemutató rekordját megdöntötte. Az első rész nézettsége minden előzetes elvárásunkat felülmúlta.

Sárkányok háza első része egyszerre vált elérhetővé az HBO Max huszonegy európai országában Skandináviában, a Benelux államokban, Közép-Kelet-Európában és az Ibériai-félszigeten, közép-európai idő szerint hétfőn hajnali három órakor. A platformot a hajnali óráktól kezdve minden korábbinál többen látogatták, majd a látogatóforgalom hétfő este ért a csúcspontjára.

HIRDETÉS

Az Egyesült Államokban a Sárkányok háza premierjét vasárnap este összesen tízmillióan nézték meg a lineáris HBO-n és az HBO Maxon, amely a legnagyobb közönség, melyet saját gyártású sorozat premierje elért az HBO történetében.

A George R. R. Martin Tűz és vér című regényén alapuló tízrészes sorozat további epizódjai a következő kilenc hétfőn válnak majd elérhetővé. A sorozat cselekménye kétszáz évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, és a Targaryen-ház történetét meséli el. A főszerepekben Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel és Rhys Ifans látható.

George R. R. Martin társalkotóként és executive producerként vett részt a sorozat létrehozásában. Ryan Condal a sorozat társalkotója, társ-showrunnere, executive producere és írója, Miguel Sapochnik a társ-showrunner, executive producer és rendező. További executive producerek: Sara Hess, Jocelyn Diaz, Vince Gerardis és Ron Schmidt.

A Sárkányok házába érdemes belépni:

A Trónok harca név megint szép lesz, méltó régi hírnevéhez – Sárkányok háza pilotkritika

Forrás:HBO Max Hungary