Hírek

Julia Garner is csatlakozik az MCU-féle Fantasztikus Négyes filmhez, mégpedig egy meglepő szerepben

Az Ozarkból és az Inventing Annából ismert színésznővel erősít a Fantasztikus Négyes.

Nincs Fantasztikus Négyes Ezüst utazó nélkül! Nincs ez másként a Marvel Filmes Univerzumához tartozó – de annak idővonalától külön létező – Fantasztikus Négyes filmjében sem. A korábban bejelentett négy színész – Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn és Ebon Moss-Bachrach – mellé csatlakozik

Julia Garner (Ozark) mint Ezüst utazó.

De hogy egy nő fogja játszani az Ezüst utazót, aki férfi?

Mielőtt felháborodnánk, jöjjön a magyarázat: ugyanis Garner nem egészen azt az Ezüst utazót fogja alakítani, aki kanonikusan együtt jár a Fantasztikus Négyessel. A Deadline értesülései szerint Shalla-Balt fogja játszani, akit a képregények egyik Ezüst utazójaként írnak le. A Marvel-képregényekből ismert hősnő a Zenn-La uralkodónője és az első Ezüst utazó, Norrin Radd szerelme. Radd alkut köt Galaktikussal – hogy védje a bolygóját és ezzel Balt is, a bolygófaló hírnökévé lép elő, ezzel számos más világ végét idézve elő. Alternatív történeti síkokon (pl. X-Föld) Shalla-Bal valóban feltűnik mint második Ezüst utazó, Galactus ikerhírnökeként Radd mellett. Mivel jelenleg sokat nem árult el a Disney vagy a Marvel Studios a Fantasztikus Négyes cselekményéről, így egyelőre csak találgatni lehet, hogyan fog beilleni a történetbe Garner karaktere.

A Fantasztikus Négyes filmet Matt Shakman (WandaVízióMonarch: Legacy of Monsters) fogja rendezni Josh Friedman, Jeff Kaplan és Ian Springer forgatókönyve alapján.

A film 2025. július 25-én érkezik a mozikba.