HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A Marvel hivatalosan is elárulta, kik lesznek a Fantasztikus Négyes főszereplői

Hosszas castingolás és számos pletyka után immár hivatalosan is megvan, kik fogják immár a Marvel Studios égisze alatt életre kelteni a Fantasztikus Négyest.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Stan Lee és Jack Kirby szuperhős családja, a Fantasztikus Négyes is csatlakozik a Marvel Filmes Univerzumhoz a következő színészek alakításában:

Aki figyelemmel követte a Fantasztikus Négyes körüli pletykákat, annak nem lehet nagy meglepetés a szereplőgárda. Pedro Pascal castingja például már novemberben kiszivárgott, ám a Marvel részéről eddig nem erősítették meg, Vanessa Kirby pedig korábban azt nyilatkozta a Variety-nek, hogy szívesen eljátszaná Sue Storm karakterét.

A teljes castingot a mai napon jelentette be a Marvel Studios, egy Valentin napra hangolt, 60-as évek idilljét idéző képpel.

HIRDETÉS

Forrás: Marvel Studios

A casting hivatalos bejelentése után a Disney – amelynek része a Marvel Studios – elárulta a The Fantastic Four (A Fantasztikus Négyes) mozijuk premierjét is:

2025. július 25-én várható az amerikai mozikban.

Korábban ez a Thunderbolts bemutatója volt, amely előrébb jött a naptárban, 2025. május 2-re.

A Fantasztikus Négyes filmet Matt Shakman (WandaVízió, Monarch: Legacy of Monsters) fogja rendezni Josh Friedman, Jeff Kaplan és Ian Springer forgatókönyve alapján. A film pontos cselekménye jelenleg nem ismert.

A Fantasztikus Négyesnek nem ez lesz az első mozis debütálása. Amíg a 20th Century Foxot nem vásárolta meg a Disney, két filmet is leforgattak az ismert és közkedvelt szuperhős családról: először 2005-ben, majd 2007-ben Ioan Gruffudd (Reed), Jessica Alba (Sue), Michael Chiklis (Ben) és Chris Evans (Johnny) főszereplésével. Később, 2015-ben készült még egy Fantasztikus Négyes-film, amire jobb nem is emlékezni. A Fantasztikus Négyessel először az MCU-ban a Doctor Strange 2-ben találkozhattunk, ahol Reedet még John Krasinski játszotta cameo szintjén, főhajtásként a rajongói kampány felé, aminek a támogatói őt szerették volna látni hivatalosan is a szerepben. Azért reméljük, Pedro Pascallal és a többi főszereplővel is elégedettek lesznek a Marvel-filmek nézői. 2025-ben kiderül.

Forrás: Variety