Hírek

Megérkezett a Deadpool 3 első előzetese, hogy Jézusként megváltsa a Marvel Filmes Univerzumot

A Superbowl – ahogyan várta a fél internet – elhozta a nyár legnagyobb szuperhősös eseményének első előzetesét. Deadpool 3. előzetes, végre! És még a film hivatalos címe is kiderült.

A Marvel Filmes Univerzum (ismertebb nevén: MCU) mostanában nem fut olyan jól – elég csak a Marvel stúdió eddigi legnagyobb buktájára, a Marvelekre gondolni, ami a stúdió legrosszabbul teljesítő mozija lett. Azonban van még remény az MCU számára! Ahogyan 2024 legjobban várt filmes listánkon már írtunk, némi gyógyírt jelent a szuperhős filmek számára a Deadpool 3. És az első előzetese alapján jó okkal hihetünk ebben, de még maga Deadpool is úgy érzi, ideje Jézusként belevetnie magát az MCU-ba.

Deadpool 3. előzetes:

A címszereplő nagyszájú hős gúnyájába ezúttal is Ryan Reynolds bújik, aki mellé Hugh Jackman csatlakozik be Rozsomák – a filmekben Farkas – szerepében.

A maga egyszerű, prózai módján erre utal az immár hivatalos cím is: Deadpool & Wolverine (Deadpool & Rozsomák).

Ezzel pedig a két hős hivatalosan is becsatlakozik a Marvel Studios-féle Marvel Filmes Univerzumba, Shawn Levy (Free Guy, Stranger Things) rendező hathatós segítségével. És ha bárki attól tartana, hogy mindez azzal egyenlő, hogy a Deadpool-film visszavesz a vérből és a szabad szájú poénokból, annak nem kell! Ugyanis az új film csatlakozik azokhoz az MCU-s filmekhez és sorozatokhoz, amelyek R-besorolást, azaz 16-os karikát érdemeltek tartalmuk okán.

További szereplők Karan Soni, Leslie Uggams, Emma Corrin (A korona) és Matthew Macfadyen (Utódlás). Korábbi Marvel-filmekből visszatér Morena Baccarin (Vanessa), Stefan Kapicic (Kolosszus), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead) és Shioli Kutsuna (Yukio) a Deadpool 2ből. Továbbá hivatalos az is, hogy Jennifer Gardner újra feltölti Elektra jelmezét a közelgő Deadpool-filmhez, 20 évvel az első Daredevil után. Ahogyan a castingből és immár a hivatalos trailerből is látszik, a Deadpool & Wolverine nem fél visszanyúlni a Marvel filmes panteonhoz, bármilyen stúdióhoz vagy időszakhoz tartozzon – például jelen MCU-ból a Loki sorozat TVA-ja is bekopogtat Deadpoolhoz. Kíváncsian várjuk, mi sül ki mindebből.

A Deadpool 3. 2024. július 25-én érkezik a hazai mozikba.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×