Hirdetés Magazin

A Millenium Falcon makettje mellé nem jár Han, de így is megéri!

Nem kell egy messzi, messzi galaxisba repülnöd, és 12 parszeknél is több időd lesz a DeAgostini Kiadó friss popkulturális finomságához. A vadonatúj magazin előfizetői a Millenium Falcon makettjét rakhatják össze, ami kötelező darab minden Star Wars-rajongó kollekciójába. (X)

A Star Wars kétségtelenül az egyik legmeghatározóbb popkulturális sci-fi világ, ami óriási hatást gyakorolt az elkövetkező évtizedek alkotásaira. George Lucas ötletei, gondolatai a köztudat részévé váltak, és a mai napig érezni azt, ahogyan formálja a populáris köztudatot. Az eredeti, 1979-es klasszikus trilógiává duzzadhatott, majd egy előzmény hármas követte 1999-től. A népszerű univerzum újabb reneszánsznak nézhetett elébe 2015-től, a filmek mellett pedig egyre népszerűbb sorozatok, képregények, animációs filmek, videojátékok és egyéb termékek követték. Bárhogyan is kóstoltál bele a Csillagok háborújába, bizonyára tudod, hogy ki Han Solo és Csubakka, és hogy a Millenium Falcon (Ezeréves Sólyom) a járgányuk.

A Harrison Ford által játszott sármos csempész szőrös wookie pajtásával mindenféle zűrbe keveredett, mielőtt kulcsfontosságú szerepet játszott a Sötét Oldal legyőzésében. Egy ilyen karakteres héroszhoz pedig méltó verda jár: ez a Millenium Falcon. A gép egy átalakított Corellian YT-1300 típusú könnyű teherűrhajó, amit a csempészés „nemes” céljára vetett be Han Solo, mielőtt valóban nemes útra tért. Ha az első filmen keresztül ismerkedtél meg vele, először akkor láthattad, amikor az Alderaanra kellett vinnie Obi-Wan Kenobit és a csapatot. 

Utazni ugyan nem utazhatsz benne, de a DeAgostini Kiadó jóvoltából egy kicsinyített mását megkaphatod. Az összeszerelős modelljeiről híres cég (Végtelen Kesztyű a Marvel világából, R2-D2, De Lorean a Vissza a jövőbe filmekből) lehetőséget biztosít arra, hogy a hivatalosan licencelt legendás űrhajó ereklye formájában kerülhessen méltó helyre otthonodban. Íme, mire képes a Magyarországon most először kapható a Millenium Falcon makett:

  • Az exkluzív makett 80,8 cm hosszú, 59,6 cm széles és 19,2 magas, összesen pedig 1:43-hoz méretarányú
  • Könnyű összeszerelni minőségi fém és műanyag alkatrészeinek köszönhetően
  • Kiváló minőségű a kivitelezése és hű mása az eredetinek
  • A Millenium Falcon makett hátsó hajtóművei, az első reflektorai és pilótafülkéje belsejének világítása is bekapcsolható
  • Különböző pozíciókba állítható csuklós elemek
  • Mozgatható és rögzíthető beszállási rámpa, állítható csuklós elemek
  • A beltér az eredeti trilógia alapján lett kidolgozva, kívülről pedig A Birodalom visszavágban használt eredeti modell pontos másolata

A Millenium Falcon makettjét számonként haladva lehet felépíteni, hasonló módon a többi termékhez. Az első szám igen kedvező áron, 290 Ft-ért szerezhető be, és már ezzel belevetheted magad megépítésébe: érkezik ugyanis vele több csavar tartalékkal, az alkatrészek és persze az elengedhetetlen mágneses csavarhúzó. 

Az első két számban a pilótafülke váza, a felső, négyes lézerágyú, valamint a fülkében a pilóta vezérlőrendszereinek egy része, illetve a holografikus táblajáték első elemei érkeznek. Plusz, belevethetjük magunkat a hajóvázba egy-egy elemmel. A színkódos csavarok húzogatása és az imádnivaló szöszmötölés közepette pedig angol nyelven olvashatunk az űrhajó technikai részleteiről, típusáról és múltjáról rövid karakterismertetők kíséretében. Megismerkedhetünk az endori csatával, Han Solo és Chewbacca manuális átalakításaival, a lézerágyú vezérlésével vagy a célzórendszer vakfoltjával. A későbbi magazinok az útmutatók mellett további érdekes információkat kínálnak majd a Star Wars világáról, így az összeszerelés végére igazán kiművelheted magad.

A sorozatot ezen a linken keresztül az alábbi MFHUROBORAPTOR kód használatával lehet megrendelni,

amit érdemes is, ugyanis az előfizetőkre most is különféle, értékes ajándékok várnak: hátizsák, Millenium Falcon bögre és baseball sapka. Ráadásul a házhozszállítás kényelme mellett a harmadik számtól olcsóbb, mintha az újságárusoknál szereznéd be. A prémium előfizetők egy fém asztali tartóállványhoz is juthatnak, amivel kiválóan lehet úgy elhelyezni, hogy mások is megcsodálják a kész, lehengerlő produktumot.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

Gyerekkorom óta a videojátékok és filmek minden aspektusa a szenvedélyem, műfajtól és stílustól függetlenül. Hamar rájöttem, hogy érdekel, mi van a felszín alatt, és az írás remek módja annak, hogy a felszínre hozzam - elsősorban magamnak, de szívesen osztom meg másokkal is.
×