HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hirdetés Magazin

Egy csettintésnél több idővel, de megépítheted te is Thanos Kesztyűjét!

A De Agostini Kiadó újabb popkulturális remeket kínál. Az új magazin előfizetői ezúttal Thanos Kesztyűjét építhetik meg, ami kétségtelenül a Marvel Univerzum egyik legikonikusabb darabja.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Marvel megkerülhetetlen része a popkultúrának, akár a képregények, akár a filmek, akár a videojátékok érdeklik az embert. A vállalat anno forradalmasította a képregénypiacot, majd milliárdos sikerfilmsorozatot indított, aminek struktúrája és felépítése a televíziós sorozatok mintáját követi: különálló, de tematikusan és narratíva szempontjából is összefüggő alkotások követik egymást évente többször, megtöltve a mozikat. A Marvel Filmuniverzum kezdeti filmösszesének egyik központi, kultikus ereklyéje Thanos Kesztyűje, aminek létrejöttét építik a különböző epizódok.

Thanos, egy zsarnok hódító ideológiai meggyőződése, hogy a tág univerzum gondjait képes lenne megoldani annak társadalmának megfelezésével. Ezen céljához szüksége van a Végtelen Kövekre, amiket begyűjtve ura lehet gyakorlatilag mindennek: elmének, léleknek, térnek, hatalomnak, időnek és valóságnak. Thanos erre a célra létrehozott kesztyűje az értékes kincsekkel együtt a kozmosz alfája és omegája lehet, amit most Te is megkaparinthatsz magadnak. Az összeszerelős modelljeiről híres De Agostini Kiadó (R2-D2, Halálos iramban-sorozat, DeLorean a Vissza a jövőbe-filmekből, Vasember) most lehetőséget kínál Thanos Kesztyűjének megalkotásához, ami sokkal több, mint egy geek gyűjtenivaló, ugyanis hivatalosan licencelt termékként tökéletes mása a Marvel-filmekben látott eszköznek – ráadásul neked nem is kell feláldoznod egy szerettedet sem. Lássuk hát, milyen tulajdonságokkal bír ez a különlegesség:

HIRDETÉS

  • Az exkluzív kiadás impozáns, 73 cm magassággal
  • Fémből és műanyagból készült, így strapabíró
  • Kiváló minőségű a kivitelezése és hű mása az eredetinek
  • Nyomásra a Végtelen kövek LED-fényekkel világítanak

Thanos Kesztyűjét számonként haladva lehet felépíteni, hasonló módon a többi termékhez. Az első szám baráti áron, 290 Ft-ért szerezhető be, és a Valóság vörös kövének beszereléséhez szükséges alkotóelemeket tartalmazza – beleértve a LED-lámpát és a szükséges gombelemeket, különféle rugókat és csavarokat – tartalékokkal együtt –, és egy elengedhetetlen, mágneses csavarhúzót. A részek könnyedén szerelhetőek össze, és már így, az elején előrevetítik azt a robosztus végeredményt, ami vár majd ránk Az összeszerelési útmutató pedig szokás szerint kielégítően részletes, ha pedig hiányolnánk a továbbiakat, ideiglenesen kárpótolhatnak a számban olvasható különféle háttértörténetek, amik az 1973-ban debütáló Thanos sztoriját mesélik el, valamint a képregényekben és filmekben betöltött szerepét mesélik el, részletezve képességeit, illetve idővel bemutatva az „Őrült Titán” legyőzését és bukását. Az Akivel a Marvel Kilépett a Kozmoszba rovat Jim Starlin, a karakter megalkotójának gondolatait idézi, és elmeséli azt, miként formálta meg ezt a rettenetes főgonoszt, valamint eszközét.

A sorozatot ezen a linken keresztül az alábbi kód (THANOSHU) használatával lehet megrendelni, amit érdemes is.

Ugyanis az előfizetőkre most is különféle, értékes ajándékok várnak: Marvel-poszterek, bögre, póló, baseball sapka és egy 1:6-os méretarányos másolata a Kesztyűnek. A prémium előfizetők egy világító állványhoz is juthatnak, méltó helyet teremtve a végleges produktumnak.