HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Az RTL zöld utat adott a Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban 2. évadának, és most Te is jelentkezhetsz a műsorba

A kastély fura ura ismét játékra hív: február 12-től lehet jelentkezni a 2023-as év sikerműsorába, a fődíj akár 20 millió forint is lehet!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Az RTL tavalyi krimi reality játéka, Az Árulók visszatér,  a mai napon berendelték a 2. évadot. És ahogyan illik, némi csavar is van az új játékban: ezúttal nem ismert hírességek fognak játszani, hanem hétköznapi emberek.

Árpa Attila civil résztvevők jelentkezését várja egy életre szóló kalandra – írja az RTL – ahol bármi megtörténhet és annak ellenkezője is!

A jelentkezésre buzdító image spot mától elérhető az RTL felületein:

Jelentkezni az alábbi URL-en lehet: rtl.hu/azarulok-jelentkezes.
Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban 2023-ban a teljes hazai televíziós piac legnézettebb hétköznap esti műsora volt a Nyerő Páros mellett. A krimi-reality átlagos közönségaránya 23,3% volt a 18-49 éves korosztály körében, az új formátum hétköznaponként minden alkalommal magabiztosan nyerte az idősávját. Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban a 18-49 éves streaming előfizető célcsoportban is remekül teljesített, itt 33,4%-os közönségarányt ért el. A műsor az RTL+ platformon összesen 743 ezer videóindítást generált, és elsősorban a fiatal női célcsoport körében ment a legjobban.
Forrás: RTL