Hírek

Magyarországon is bemutatják a Demon Slayer animét a mozikban

Az animerajongóknak kedveskedik a hazai filmforgalmazás.

Koyoharu Gotouge Demon Slayer mangája alapján készült anime 2019-ben indult világhódító útjára – ha eddig kimaradt, jelenleg a Netflixen tudjátok itthon pótolni.

A történet Tanjiro Kamadóról szól, aki békében él a hegyekben családjával, amíg egy napon arra nem ér haza, hogy édesanyját és testvéreit lemészárolták. Majdnem minden testvérét: ugyanis húga, Nezuko életben maradt, de megszállta egy démon, ami életveszélyes és kiszámíthatatlan gyilkológéppé tette. Tanjiro képtelen végezni a húgával, hiszen még mutat emberi érzéseket, gondolatokat, ezért megpróbálja elmenekíteni otthonról. Az elutazás nem sikerül, Tanjiro összeakad Giyu Tomiokával, a démonvadászok céhének tagjával. A férfi megkönyörül a fiún és felajánlja, hogy elküldi egykori mesteréhez, Sakonji Urokodakihoz, hogy kiképezze démonvadásszá. De a démonvadászokra váró vizsga csak a kezdet: elképesztő kalandok várnak rá a démonok, az emberek és a démonvadászok között.

A februárban a magyar mozikba is érkező Demon Slayer mozifilm ennek a történetnek a következő fejezetét meséli el. A 103 perces filmben az úgy nevezett Swordsmith Village fejezet 11. részét és a Hashira Training 1. részét láthatjuk együtt.

Demon Slayer: To The Hashira Training előzetes:

A Demon Slayer mozit Magyarországon az Intercom forgalmazza, akik eredeti japán hanggal és felirattal hozzák el az Tanijiro újabb kalandjait.

A Demon Slayer: To The Hashira Training február 22-től a mozikban!

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×