HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Újra vetítik a mozik a Dűne filmet

E hét csütörtökétől (02. 08.) limitált ideig újra látható a mozikban a Dűne első része, és hamarosan indul a Dűne – Második rész filmre a jegyelővétel.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Februárban jó érzés lesz Dűne-rajongónak lenni! Ugyanis

február 8-tól, azaz e hét csütörtöktől limitált ideig újra látható lesz a mozikban az első rész Dűne film a nagyvásznon,

ahogyan Denis Villeneuve megálmodta – adta híről a film hazai forgalmazója, az Intercom. A filmet többek között több Cinema City mozi, a budapesti Pólus, Sugár, Corvin és Etele mozi vetíti.

HIRDETÉS

Ha eddig kimaradt, vagy csak újra szeretnétek élni az Arrakis pazar hangulatát, ajánljuk a mozis újrázást. Hiszen a 2021-es Dűne film magabiztosan mutatja, mi rejlik Herbert világában, de leginkább azt, mi jöhet még a továbbiakban. A filmet bővebben 2021-es, a premier idején íródott kritikánkban méltattuk.

Denis Villeneuve bebizonyította: A Dűne mégsem megfilmesíthetetlen

Hamarosan megszerezheted a jegyed a Dűne – Második rész vetítésére

Az első rész pedig tökéletes bemelegítés a február 29-én a mozikba érkező Dűne – Második részre, ami folytatja az első Dűne könyv eseményeinek teljes elbeszélését. Amire hamarosan be is lehet biztosítani a helyet! Aki már most biztosítaná a helyét az első vetítéseken – írja a forgalmazó – az február 15. csütörtöktől megteheti a nagyobb mozik jegypénztáraiban.

Dűne – Második rész előzetes:

A Dűne – Második rész szinkronosan, feliratosan, eredeti nyelven, IMAX-ben, 4DX-ben és ScreenX formátumokban lesz látható a mozikban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük