Hírek

A Dűne 2 új előzetesében Paul belevág a végzet beteljesítésbe

A Dűne: Második rész új teljes előzetesében számos felvételt láthatunk arról, Paul Atreides hogyan teljesíti be a számára kijelölt utat az Arrakison. 

Warner Bros. és a Legendary új Dűne előzetese számos új és fontos jelenetet mutat be, amelyet a könyvet ismerők örülhetnek, hiszen tényleg az izgalmas részek felé haladunk – Paul rálépett a hős útjára, de vajon jó ez az univerzumnak? Emellett rövid jelenetekben feltűnik Austin Butler (Feyd Rautha), Florence Pugh (Irulan hercegnő) és Christopher Walken a Császár szerepében.

Dűne: Második rész előzetes:

Dűne – Második részt ezúttal is Denis Villeneuve rendezi, az első részből pedig visszatérő színészek Timothée Chalamet (Paul) Zendaya (Chani), Rebecca Ferguson (Lady Jessica), Javier Bardem (Stilgar), Josh Brolin (Gurney Halleck), Stephen McKinley Henderson (Thufir Hawat), Stellan Skarsgård (Harkonnan báró),  Charlotte Rampling és Dave Bautista mint Glossu Rabban. Új arcok az Arrakis földjén  Florence Pugh (Irulan hercegnő) Austin Butler (Feyd Rautha), Christopher Walken (Shadddam IV), Léa Seydoux (Lady Margot) és Souheila Yacoub mint Shishakli. Végül, de nem utolsó sorban Tim Blake Nelson is szerepelni fog a filmben, egyelőre ismeretlen szerepben.

A Dűne – Második rész 2023. november 2-án érkezik a magyar mozikba.