HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Léa Seydoux csatlakozik a Dűne 2. színészeihez

Florence Plugh (Irulan hercegnő), Austin Butler (Feyd-Rautha) és Christopher Walken (IV. Shaddam császár) után újabb híres és közkedvelt színész csatlakozott a jövőre érkező Dűne – Második részhez.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Léa Seydoux (007 – Nincs idő meghalni, A feleségem története) a könyvolvasók által jól ismert Lady Margotot fogja alakítani Denis Villeneuve következő Dűne filmjében. Margot Hasimir Fenring felesége, aki egy kisebb jelentőségű ház feje, amely a Corrino-házhoz kapcsolódik, rajtuk keresztül pedig a Császárhoz (Christopher Walken). Lady Jessicához (Rebecca Ferguson) hasonlóan Margot szintén a Bene Gesserit tagja, amely közös pont sokat fog jelenteni a film cselekményében.

A Dűne 2. részét 2023. október 20-án láthatjuk mozikban, a forgatása pedig most ősszel indul.

Az előző filmből viszont látjuk szerepeikben Timothée Chalamet-et, Rebecca Fergusont, Zendayát és Josh Brolint.

HIRDETÉS

A tavaly bemutatott Dűne filmről ezt írtuk:

Az új Dűne-film magabiztosan mutatja, mi rejlik Herbert világában, de leginkább azt, mi jöhet még a továbbiakban. A cselekmény a bizakodó jövő pillanatában ér véget, ami a cliffhangerek ravaszságával támad: bár a történet egy ponton véget ér, érezhető, hogy amit láttunk, csak a kezdet volt, és még van ott bőven, ahonnan ez a Dűne-film jött. Mindenesetre erős felvezető filmként is megállja helyét a Dűne első része. Kevés üresjáratot tartalmazó igazi látványmozi, ami már a nyitójelenettel beszippant.

Denis Villeneuve bebizonyította: A Dűne mégsem megfilmesíthetetlen

Forrás: Empire / Deadline

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.