HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Mindenki a Vecna boss fightra készül a Stranger Things új előzetesében

Vecna csápokon lóg a Stranger Thing 4 egyik jelentében

Lehet, hogy ez alkalommal nem sikerül – hirdeti bajlóslatúan a Netflix a Stranger Things 4. új előzetesében. A trailerben felcsendül Kate Bushtól a Running up that Hill, és akkor nem lesz nagy baj, ugye? Július 1-én kiderül minden.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Az előzetes hírek szerint a két záróepizód igencsak hosszúra fog nyúlni. A 8. rész – Papa – 1 óra 25 perces lesz, míg az évadzáró The Piggyback 2 óra 19 perc.

Előzetes:

A Stranger Things 4. nagyszabású 2 részes évadzárója július 1-től látható kizárólag a Netflix műsorán.

A 4. évad első felvonását nagyon szerettük, így értekeztünk róla:

HIRDETÉS

„A Stranger Things 4. évad első felvonása nem csupán jobban sikerült, mint a harmadik rész/évad, de a sorozat határozott legjobbja is. Ez az a minőség, ami annak idején előfizetésre csábította a felhasználókat, ezt a minőséget kell lebegtetnie a streaming csatornának minden nekik bedolgozó készítő előtt. A sorozat szóban forgó évadja egy igazán koncepciózus, megható, emocionálisan is megmozgató élmény. Egyik iskolapéldája annak, hogyan kell visszamászni a lejtőn, hogyan kell több karakteres történetet írni és vezetni, és persze hogyan kell castingolni.”

Teljes kritikánkat alant olvashatjátok:

A Stranger Things 4. évadának új szörnye szinte olyan kegyetlen, mint Will Byers fodrásza – kritika

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.