HIRDETÉS

HIRDETÉS

Film Trashnevelés

Lucio Fulci bizarr fantasy kalandja (Conquest) – Trashnevelés TV #1

Mi történik, akkor ha a horror egyik legerőszakosabb rendezője fantasyt készít? Ennek járunk utána  Trashnevelés TV első adásában, amelynek témája Lucio Fulci bizarr sword-and-sorcery filmje, a Conquest.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Új videósorozat indul a Roboraptoron!

A Trashnevelés TV keretében a B-(és C- és Zs-)filmek sosem látott mélységeibe merülünk, azzal a céllal, hogy felkutassuk és bemutassuk a videótékák alsópolcainak legkülönlegesebb darabjait. Alulértékelt gyöngyszemeket, bizarr kultfilmeket, szórakoztató trash alkotásokat, a legrosszabbak legjobbjait és a legjobbak legrosszabbait.

Első adásunkban Lucio Fulci méltatlanul keveset emlegetett kalandfilmjét, a Conquestet mutatjuk be.

Amiből az is kiderül, hogy mi történik, akkor, ha a horror mestere Conan, a barbár-t koppint. Leginkább a 80-as évek legbizarrabb barbáros fantasyfilmje.

HIRDETÉS

Mert Lucio Fulci hódítása értelemszerűen sokkal erőszakosabb és vadabb, mint a paradicsomé. Szóval jöjjön a lézernyilak, a kígyóval paráználkodó gonosz papnők, a farkasemberek, a kőmajom-zombik és felnégyelt szüzek ideje. Tartsatok velünk! Ha pedig tetszett a videó, akkor mindenképpen iratkozzatok föl, hiszen még csak B-jéghegy csúcsán járunk. 

Conquest a Trashnevelés TV-n:

Pongrácz Máté a Budapest Corvinus Egyetem Szociológia szakán végzett. A műfaji filmek nagy kedvelője és az elfedett, obskúrus, de értékes darabok felkutatója. A szerzői trash védnöke és Zardoz hírnöke.