Podcast

A Deadpool 2 pont annyira családi film, mint amennyire a Halálos iramban-széria is

Spoileres podcastben beszéljük ki, miért nem működik a nagyobb, prosztóbb, önreflexívebb recept a film esetében, amely valójában Ryan Reynoldsról szól, aki Wade Wilsont alakítja, aki Deadpoolt alakítja. Átbeszéltük, az első vagy a második Deadpoolnál működött jobban a dráma és a szerelmi szál, mire voltak jók a cameók, és hogyan folytatódhat a széria egy önálló X-Force-film.

A Roboraptor Podcasttal hetente jelentkezünk, hogy szétcincáljuk azokat a filmeket, amelyekre már egy sima kritika nem lenne elég.

 

A műsort meghallgathatjátok Mixcloud és YouTube-lejátszási listáinkon a többivel együtt. Az adásokat INNEN le is tudjátok tölteni, de akár iTunes-on is feliratkozhattok, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Podcastet hallgatni menő!

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!

administrator
Az első moziélményem a Gyilkos paradicsomok támadása volt, amitől gyerekként annyira rettegtem, hogy évekig nem is tévéztem utána. Lemaradásomat napi filmnézéssel kompenzálom, amikről nem szégyellek a 24.hu online hasábjain írni. Egyetemen tanítok, ahol a jövő firkásznemzedékét oktatom olyan fogásokra, miként kell Pumped Gabós mélyinterjúkat készíteni. Mellékállásban a legkirályabb hazai geek oldal, a Roboraptor szerzője vagyok, félek a zöld hernyóktól és a bohócoktól, akarok egy monociklit.