HIRDETÉS

HIRDETÉS

Podcast

Roboraptor Podcast #30 – Deadpool: Negyedik fal lebontása a negyedik fal lebontásában?

Egy hős, aki nem a megszokott képregényes utat járja. De tuti, hogy ez az a szuperhősmozi, amire mindig is vártál?

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Kellett a Deadpool, hogy felrázza a hero-zsánert és figyelmeztesse a Marvel/Disney-t, hogy nemcsak ők képesek szuperhősös filmeket készíteni, de azért kezeljük helyén a produkciót. Persze, sikerült kiköszörülni a csorbát a Farkas Deadpool-fiaskóján, de a hype, az örömködés mellett szót ejtünk arról is, mik a hibái és hol csúszhatott volna el a film.

FIGYELEM!

HIRDETÉS

Ez az adás is SPOILERES, így fokozottan kérünk minden kedves hallgatót, hogy ha nem akarják saját örömüket elrontani, szigorúan a film megtekintése után hallgassák meg az adást.

Jubileumi 30. podcastünk egyébként elérhető alant a Mixcloudon és le is tölthető az alábbi linkről.

administrator
Az első moziélményem a Gyilkos paradicsomok támadása volt, amitől gyerekként annyira rettegtem, hogy évekig nem is tévéztem utána. Lemaradásomat napi filmnézéssel kompenzálom, amikről nem szégyellek a 24.hu online hasábjain írni. Egyetemen tanítok, ahol a jövő firkásznemzedékét oktatom olyan fogásokra, miként kell Pumped Gabós mélyinterjúkat készíteni. Mellékállásban a legkirályabb hazai geek oldal, a Roboraptor szerzője vagyok, félek a zöld hernyóktól és a bohócoktól, akarok egy monociklit.