HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Megérkeztek kedvenc sorozatszínészeid a szomszédba

A vörös szőnyeg készen áll!  A Messe Wien idén is megnyitja kapuit a VIECC – magyarosan a bécsi comic con – előtt, hogy vendégül lássa Közép-Európa rajongóit és Hollywood színészeit és a legnagyobb képregényrajzolókat.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Október 1. és 2. között rendezik meg Bécsben, a Wien Messében a VIECC-et, immár 6. alkalommal. Többek között a Vikingek, A Karib-tenger kalózai, a Trónok harca és a Harry Potter filmek sztárjai jönnek az osztrák fővárosba az év geek eseményére.

Filmes és sorozatos programok:

Maga Ragnar lodbrock testvérbátya, Rollo Sigurdsson, azaz Clive Standen teszi tiszteletét Bécsben! A brit színész 12 éves korában kezdett színészkedni, és azóta olyan sikersorozatokban szerepelt, mint a Camelot, a Doctor Who vagy a Robin Hood. Egy régi kedvenc. Kevin McNally is érkezik a conra, akit a Karib-tenger kalózai Mr. Joshamee Gibbseként ismerhetünk. McNally már 40 éve képernyőn van, többek között olyan szériákban láthattuk, mint a Supernatural, a Doctor Who, Downton Abbey, A kisvárosi gyilkosságok vagy a Diane védelmében. Szinkronhangként pedig a Kingdom Hearts játékban is hallható. Ha már fantasyvilágok: egy westerosi uralkodó, nevezetesen Joffrey Baratheon, azaz Jack Gleeson is tiszteletét teszi Bécsben, kíséretében pedig ott lesz Anna Schaffer, azaz a Witcher Triss Merigoldja, és nem kisebb név még, mint maga a Hegylakó, Christopher Lambert is.

HIRDETÉS

A demogorgonok országától a legnagyobb rablásig

A Netflix húzósorozata, a Stranger Things 4. évada számos emlékezetes mellékszereplővel örvendeztette meg a rajongókat, és egyikük el is látogat a VIECC-re: a szerb származású Nikola Djuricko, vagyis Juri Smaylov szovjet csempész. Nemcsak a Stranger Thingsben láthattuk arcát, hanem sok más nemzetközi és szerb produkcióban. Ha már Netflix, egy másik nagy közönségkedvenc széria sztárja is érkezik: Luka Peros, A nagy pénzrablás Marseille-je, a techzseni, aki horvát színészként Spanyolországban él. De hogy? Októberben elárulja ezt is.

A képregényvilág mesterei:

Nincs Comic Con képregényrajzolók nélkül! Olyan hírességek érkeznek Bécsbe, mint Marco Castiello, aki többek között Hangya, Póknő, Amerika kapitány és Star Wars képregényeket rajzolt. Itt lesz még Miguel Diaz, aki a Hupikék törpikék örökségét viszi tovább. De esély lesz összefutni Brian Azzarellóval és Mahmud Asrarral, akik olyan sztorikhoz járultak hozzá tudásukkal, mint a Suicide Squad, 100 Bullets, Totally Awesome Hulk, vagy az All New X-men.

További részletek a VIECC-ről a honlapon vagy az FB-eseménynél.