HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Boldog The Last of Us napot! Megérkezett a sorozat első előzetese

Ahogyan sejthető volt, az HBO a mai hivatalos rajongói napon dobja le az első The Last of Us sorozat előzetest.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Last of Us világában a járvány kitörésének dátuma szeptember 26., amely egyben a hivatalos The Last of Us rajongói nap is. Az HBO már a tegnapi nap folyamán megbirizgálta a rajongókat egy rövid ízelítővel, a széria alkotói -Neil Druckmann és Craig Mazin – pedig Twitteren hype-olták a népet. De az első komoly teaserrel az HBO a mai rajongói napot várta ki.

The Last of Us sorozat 2023-ban érkezik az HBO Maxra.

Rövid előzetes:

HIRDETÉS

A főbb szerepekben: Pedro Pascal mint Joel, Bella Ramsey mint Ellie, Gabriel Luna mint Tommy, Anna Torv mint Tess, Nico Parker mint Sarah, Murray Bartlett mint Frank, Nick Offerman mint Bill, Storm Reid mint Riley, Merle Dandridge mint Marlene, Jeffrey Pierce mint Perry, Lamar Johnson mint Henry, Keivonn Woodard mint Sam, Graham Greene mint Marlon, Elaine Miles mint Florence, valamint Ashley Johnson és Troy Baker.

A THE LAST OF US írója és executive producere Craig Mazin és Neil Druckmann. A sorozat a Sony Pictures Televisionnel koprodukcióban készül, és Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan, valamint Rose Lam executive producerei. A PlayStation Productions, a Word Games, a The Mighty Mint és a Naughty Dog producerei. (HBO Max)

Ha nem bírnátok ki esetleg a sorozat premierjéig, ajánljuk a The Last of Us Part I felújított verzióját, amely egy kellemes ráncfelvarrás lett.

A remake-elt Last of Us nem egy “rendezői változat”, de azért finom – teszt

 

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.