Hírek

Szeptemberben végre Magyarországon is bemutatkozik a Tőrbe ejtve rendezőjének krimisorozata

Az amerikai Peacockon januárban startolt Poker Face sorozat végre Magyarországra is megérkezik!. Szeptembertől streamelhető a Skyshowtime-ról más egyéb erősen ajánlott mozifilmek mellett.

A többszörös Oscar-jelölt filmrendező, Rian Johnson (Tőrbe ejtve, Aranyhagyma) krimisorozata a Poker Face szeptemberben érkezik a SkyShowtime streamingszolgáltatóhoz. A főszereplő Natasha Lyonne (Russian Doll) egy kaszinóban dolgozik, ahol balszerencséjére mindig belekavarodik egy furcsa gyilkossági ügybe, ahol neki kell felgöngyölíteni a szálakat. Az 1. évad 10 epizódban, heti-ügy felbontásban hozza el az izgalmasabbnál izgalmasabb eseteket. A Poker Face-ben Lyonne mellett olyan sztárok tűnnek fel, mint Adrian Brody, Benjamin Bratt, Joseph Gordon-Levitt, Simon Helberg és Ellen Barkin.

Poker Face előzetes:

Tavaszi mozifilmek és európai sorozatpremierek:

A Poker Face mellett számos 2023 év elején vetített film is érkezik Magyarországon a SkyShowtime műsortárába. A sor M. Night Shyamalan legutóbbi posztapokaliptikus kamaradrámájával, a Kopogás a kunyhóban-al indul szeptember 17-én. Rá egy hétre, azaz szeptember 24-én érkezik Elisabeth Banks őrült “a medve nem játék”-filmje, a Kokainmedve. Majd szeptember utolsó hetén – pontosan szeptember 29-én – végre streamingen debütál a tavasz legszórakoztatóbb fantasy blockbusterje, a Dungeons and Dragons – Betyárbecsület.

A mozifilmek mellett két európai szériával is erősít a SkyShowtime. Szeptember 4-én startol a cseh-szlovák koprodukcióban készült családi vígjáték, a The Winner. A sorozat 1. évada 6 epizódos, és szeptember 4. után hetente érkeznek az új részek. A széria egy kis európai ország kitalált miniszterelnökének, Hudák Viktornak (Ady Hajdu) a történetét meséli el, aki politikai karrierje befejeztével visszatér a mindennapi életbe. Azonban otthonról azt kell látnia, hogy amit felépített azt utódja radikálisan átalakítja, és neki ex-politikusként semmilyen hatása nem lehet erre. Közben családjával sem találja a közös hangot, hiszen politikai pályafutása alatt jócskán eltávolodott tőlük, amitől idegen pályának érződik a családi élet.

Részlet a The Winner sorozatból

Akiknek nem lenne elég krimi a Poker Face, azoknak ajánljuk párhuzamosan nézni a finn-svéd bűnügyi sorozatot, a Codename: Annikát. A hivatalos tartalom szerint a történet egy műkincscsalásokra specializálódott finn nyomozóról, Emmáról szól. Titokban beszivárog egy stockholmi aukciósházba, hogy kivizsgálja a cég kapcsolatát egy Blanko néven ismert hírhedt pénzmosóval. Hogy észrevétlen maradjon, Emma az Annika fedőnevet veszi fel, és egy féktelen bulikirálynőnek álcázza magát, aki a vad buliknak, drogoknak és alkoholnak él – ami épp az ellentéte a hűvös, nyugodt és összeszedett Emmának. Új, vad személyisége olyan ajtókat nyit meg előtte, amelyek bepillantást engednek a magas szinten művelt műkincscsalások világába. Annika bőrében azonban Emmának szembe kell néznie olyan emlékekkel, amelyeket megpróbált mélyen eltemetni magában.

Codename: Annika előzetes: