HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A Netflix bejelentette, mikor érkezik Mike Flanagan utolsó náluk készült sorozata

Mike Flanagan (A Bly-udvarház szelleme, Éjfél klub) és a vele együtt dolgozó Intrepid Pictures egy  nyolcepizódos minisorozatot jelentett be még 2021-ben. A sorozat a tervek szerint Edgar Allan Poe méltán híres novellája, Az Usher-ház vége alapján készül. A Netflix nemrég bejelentette, hogy a várakozás hamarosan véget ér – még idén ősszel bemutatja Flanagan új szériáját.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Mike Flanagan több kiváló horrorsorozattal öregbítette a Netflix hírét és műsortárát – a Hill House szelleme, a Bly-udvarház szelleme, Mise éjfélkor, Éjfél klub -, ám tavaly év végén az Intrepid Picturesszel elsődleges betekintési szerződést írtak alá az Amazonnal. Utóbbi keretében készülhet el Flanagan Setét Torony adaptációja.

Ám a búcsú előtt érkezik a Netflixre egy új Flanagan-sorozat, egy minden horrorrajongó figyelmére érdemes tökéletes egymásra találás:

Edgar Allan Poe Az Usher-ház vége novelláját feldolgozó minisorozat.

A projekt 2021 óta fut, és egy igazán illusztris színészgárda támogatja – Bruce Greenwood (Roderick), Mary McDonnell (Madeline Usher), Carla Gugino, Rahul Kohli, Zach Gilford, Kate Siegel, Sauriyan Sapkota, Aya Furukawa, Michael Trucco, Henry Thomas, Samantha Sloyan, Katie Parker, Crystal Balint, Matt Biedel, Ruth Codd, Igby Rigney, Robert Longstreet, Annabeth Gishó és  T’Nia Miller, akit Flanagan más sorozataiban már láthattunk. Még olyan jól ismert nevekkel is találkozhatunk az Usher-ház végében, mint Mark Hamill (Star Wars), Carl Lumbly, Paola Nuñez, Kyleigh Curran, Willa Fitzgerald, Malcolm Goodwin és Daniel Jun.

HIRDETÉS

A Netflix bejelentette a sorozat premierdátumát, amely bőven követi a korábbi Flanagan-sorozatok hagyományait:

Az Usher-ház vége október 12-étől lesz elérhető a műsortárban.

Pont jól időzítve a halloweeni időszakra.

A bemutató időpontjával együtt a Netflix megosztotta az első képeket is a sorozatból. Ezeket látva pedig egy biztos: nem mindennapi Poe-adaptációban lesz részünk.

Az Usher-ház vége első betekintés: