Hírek

A lehető legjobb kezekbe került a Setét torony sorozat változata

Lassan kiheverjük a Setét Torony csúfos filmadaptációját, és reméljük, az Amazonra készülő sorozat begyógyítja a sebeket. Ugyanis Mike Flanagan veszi kezelésbe Stephen King fantasyjének adaptálását. 

A Hill-ház szelleme, a Bly-udvarház szelleme és Mise éjfélkor alkotója, Mike Flanagan és procudertársa, Trevor Macy rátehették kezüket régóta vágyott álomprojektjükre: ők készíthetnek sorozatot Stephen King Setét Torony könyvsorozatából. Az örömteli hírt a Deadline-nak adott interjúban osztották meg. Flanagan élete “Szent Grál-projektjének” nevezte a Setét Torony sorozatot, amit egy 5 évados szériaként képzel el, két kiegészítő filmmel. A tervekről magával Stephen Kinggel is beszélt.

A sorozat az Amazonnál készül, ugyanis Mike Flanaganék nemrég velük írtak alá exkluzív szerződést, ezzel produkciós cégükkel, az Intrepid Picturesszel hátrahagyva a Netflix-t (részben ez is magyarázza az Éjfél klub kaszáját, a nem várt nézettségi adatok mellett).  Még egy Flanagan-sorozat fog érkezni a Netflixre, még pedig egy miniszéria Az Usher-ház bukásából. 

Nem Mike Flanagan az első, aki a Setét Torony megfilmesítésével próbálkozik. 2017-ben Nikolaj Arcel forgatott filmet  Idris Elba és Matthew McConaughey főszereplésével, amely finoman szólva se aratott kritikai sikert.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.