HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Nem lesz Wonder Woman 3

A Warner Bros-nál elindult a DC filmes univerzumának átszabása, amely a bemutatásra váró és a tervezett projektek drasztikus átszabásával járt. 

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A DC Studios nemrég kivezetett vezetői, James Gunn és Peter Safran a The Hollywood Reporter belső forrásai szerint az utolsó simításokat végzik a DC filmes univerzum átszervezésén és újraindításán. A kész tervet a Warner-Discovery vezetőjének, David Zaslavnak jövő héten prezentálják. Hogy a tervezethez teljes mértékben igazodjanak, drasztikus megoldásokhoz is folyamodtak.

Nem készül el a Wonder Woman 3

Épphogy debütált 2020-ban a Wonder Woman 1984 az HBO Maxon, a Warner Bros. már is bejelentette , hogy készül a 3. epizód. A rendezői székbe harmadjára is Patty Jenkins ült volna, és a tervek szerint a harmadik film lett volna az utolsó Wonder Woman rész. A Hollywood Reporter  forrásai szerint Gunn és Safran azt mondták Patty Jenkinsnek, hogy a Wonder Woman film nem fog illeszkedni az általuk felvázolt tervezetbe, amellyel tiszta lappal szeretnék elindítani a DC filmek új útját. A WW84 covid-világjárványra időzített, nem túl fényes bevétele (169 m dolláros bevétel, 200 millió dolláros költségekkel szemben) sem húzta fel a folytatás esélyeit. Nem mellesleg idén ez a második filmje Patty Jenkinsnek, amit lefújnak: az első a Star Wars univerzumba szánt pilótafilmje volt.

Henry Cavill visszatérése sem biztos

Bár az októberi Black Adam film cameójában feltűnt újra Supermanként, és Andy Muschietti rendező Acélember folytatása is még aktív projektként szerepel a Warnernél, Cavill visszatérése is bizonytalanná vált jelenleg. Ugyanis – szintén belső forrásokra hivatkozva – úgy néz ki, mégsem tervezne a CEO-páros a Richard Donner 1978-as stílusú Supermanjét idéző filmmel, és a jelenleg Cavillal forgatott jeleneteket is inkább a 2023 nyarán érkező Flash filmben kellene felhasználni.

HIRDETÉS

Pletyka: Jason Momoa szögre akaszthatja Aquaman jelmezét?

Nem megerősített hír, miszerint a 2023 decemberében érkező Aquaman és az elveszett birodalom lesz az utolsó film, amiben Jason Momoa Arthur Curry-t fogja alakítani, ugyanis Gunnék új szerepet szánnak neki. Egy fejvadász antihős, Lobo szerepét osztanák Momoára, így tartva bent a DC univerzumban. A hír azonban nincs megerősítve, de remélhetőleg a tervezet hivatalos bejelentése után minden kiderül.

Matt Reeves helye biztos

Az idei, Robert Pattinson főszereplésével készült Batman folytatása és az arra épülő sorozatok – Pingvin és a Gotham rendőrsorozat – is tervben vannak még.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.