Hírek

James Gunn és Peter Safran veszik át a DC filmes univerzum dirigálását

James Gunn és Peter Safran ülnek a DC Studios vezetői székébe, hogy egyengessék a filmes, sorozatos és animációs projekteket.

A Warneren belül felállított DC Studios – ami a korábbi DC Filmet váltja – élére a lehető legjobb emberek kerültek: James Gunn rendező és Peter Safran producer. James Gunn az Öngyilkos osztaggal és a Peacemakerrel már bőven bizonyította, hogy tudja, hogyan kell jó dolgokat csinálni a DC filmes univerzumban. Gunn a kreatív feladatokat viszi a DC projektekben, Safran pedig az üzleti és produkciós részre összpontosít. És új feladatkörei mellett persze továbbra is fognak filmeket rendezni. Az ő kapcsolata a Warnerrel nem is olyan új: az ő produkciós cége felelt a Démonok között franchise-ért, DC berkeken belül pedig az Aquamanért vagy a Shazam!-ért. Gunnal is dolgoztak együtt az Öngyilkos osztag filmen.

A kinevezés azután történt, hogy az egyesült Warner – Discovery CEO-ja, David Zaslav új vezetőt keresett, miután a DC Filmst eddig vezető Walter Hamada múlt héten kilépett.

Forrás: Deadline Hollywood

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image