Hírek

A galaxis őrzői akkora karácsonyt csinálnak, hogy még a Földről is látszik

Ha azt hitted, a Fekete Párduc 2. után nem lesz idén Marvel kontent, akkor nem figyeltél eléggé. Megérkezett a Disney + karácsonyi Marvel filmje, A galaxis őrzői ünnepi külön kiadás.

November 25-én érkezik A galaxis őrzői külön kiadás film a Disney +-ra, ami az Éjjeli vérfarkas után immár a második special Marvel film.

Az első előzetese nem is ígér se többet, se kevesebbet, mint egy karácsonyi családi film: Peter Quill, azaz Űr Lord hiányolja a földi karácsony meghittségét és persze Gamorrát. Hogy barátjukat felvidítsák, Mantis és Drax útnak indul, hogy megtalálják a feledhetetlen ünnep legfontosabb kellékeit Peter számára. Még akkor is, ha a Földig kell menniük.

Előzetes:

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.
×