HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A Fekete Párduc 2. új előzetesében végre megpillanthatjuk az új Párducot

Megérkezett a Fekete párduc: Légy áldott, Wakanda új trailere, amelyben közelgő veszély közeledik Wakanda amúgy is gyászoló birodalmához.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Ryan Coogler új Fekete Párduc filmjében Wakanda gyászol, ugyanis meghalt a király és a védelmező, T’Challa, a Fekete Párduc. A fordulat logikus volt, hiszen a 2020-ban elhunyt Chadwick Bosemant nem kívánta a Marvel Studios sehogysem újra feltámasztani a szerephez, és újracastingolni sem tervezték. Így a Marvel képregényes hagyományaihoz és a Fekete Párduc képregényeket követve másra száll a Párduc páncél. A legújabb trailerben meg is jelenik az új wakandai szuperhős, mégha csak jelmezben. El is kell az új hős, ugyanis Wakanda falait a tengeristen Namor ütlegeli.

Előzetes:

A Fekete Párduc – Légy áldott, Wakanda november 10-én érkezik a hazai mozikba.

A főszerepben Lupita Nyong’o, Wright, Winston Duke, Danai Gurira, Florence Kasumba, Bassett és Martin Freeman, a új Fekete Párduc színészek közé újként érkezik Tenoch Huerta mint Namor és Dominique Thorne, Riri Williams, azaz Vasszív, akiről már önálló sorozat is készül a Marvelnél.

HIRDETÉS

Poszter:

Black Panther: Wakanda Forever. © 2022 MARVEL.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.