Hírek

A Disney +-ra teleportál a Doctor Who

A BBC és a Disney megállapodása szerint jövő évtől a Doctor Who új epizódjai a Disney +-ra érkeznek – köztük Magyarországon is.

Ismét streamelhető lesz a Doctor Who! Ugyanis a következő, Ncuti Gatwa főszereplésével érkező Doctor Who évad a Disney +-ra érkezik. Kivételt képez az Egyesült Királyság és Írország, ahol továbbra is a BBC fogja közvetíteni a népszerű sci-fi sorozatot. A világ több részén viszont a Disney +.

Ez a lehető legjobb mindkét világnak – nyilatkozta Russel T. Davies, a Doctor Who visszatérő showrunnerje.

A BBC és a Disney + számára közös öröm, hogy együtt indíthatjuk világkörüli útjára a TARDIS-t, ezzel új rajongók generációját elérve, miközben megtartjuk a sorozat hagyományos otthonát, a BBC-t az Egyesült Királyságban.

Az új részek pedig 2023 második felében várhatóak. Ekkor debütál az új Doktor, akit ezúttal a Szexoktatásból ismert Ncuti Gatwa fog megszemélyesíteni, valahogyan egyszer. Ugyanis a legutóbbi Doktorváltás nem egészen úgy történt, ahogyan azt vártuk.

Innentől spoiler a Doctor Who legutóbbi epizódjából!

A The Power Of The Doctor epizódban Jodie Whittaker, a 13. Doktor regenerációjából David Tennant lett, azaz a 10. Doki. Ne féljetek, Russel T. Davies már itt van, ezt a szálat is ő kutyulta meg, ahogyan a következő szezon showrunneri feladatait is ő fogja vinni. Egy rövid pillanatra edig Gatwa is feltűnt a rövid teaserben:

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.