HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

2023-ban érkezik az Utódlás új évada

2023 tavaszán érkezik az HBO-ra és az HBO Maxra az HBO saját gyártású, Jesse Armstrong alkotta Emmy-díjas drámasorozatának, az Utódlásnak a tízrészes új évada. 

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Az Utódlás középpontjában a hatalom és a családi dinamikák állnak, a családfő, Logan Roy (Brian Cox) és négy felnőtt gyermeke, Kendall (Jeremy Strong), Siobhan (Sarah Snook), Roman (Kieran Culkin) és Connor (Alan Ruck) szemén keresztül bemutatva.

A negyedik évadban közelebb kerülünk ahhoz, hogy a Waystar Royco médiakonglomerátumot eladják Lukas Matssonnak (Alexander Skarsgård), az IT-gurunak. Roy-ék előre látják, hogy más lesz az életük az üzlet lebonyolítása után, ezért a mindent megváltoztató adásvétel lehetősége egzisztenciális szorongást kelt bennük és családi ellentéteket szít. Felmérik, hogy kulturális és politikai befolyásuk jelentősen csökkenhet, és ennek nyomán hatalmi harc veszi kezdetét.

Utódlás 4. évad rövid előzetes:

HIRDETÉS

 

Az Utódlás első három évada összesen 48 Emmy-jelölést gyűjtött be, melyből 13-at díjra váltott. Elnyerte többek közt a legjobb drámasorozat díját a második és a harmadik évadért.

Forrás: HBO Magyarország