HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Nem maradunk Barbár nélkül, holnap érkezik a magyar Disney +-ra

A Disney+ kínálatában már október 26-tól elérhetővé válik a régóta várt, Georgina Campbell és Bill Skarsgård főszereplésével érkező Barbár (Barbarian).

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Az október 26-án érkező Barbárban a fiatal Tess (Georgina Campbell) állásinterjúra utazik Detroitba. Azonban a szállására késő este megérkezve kiderül, egy furcsa idegen (Bill Skarsgård) már beköltözött a házába. Bár tudja, hogy nem jó ötlet, mégis ott marad éjszakára. Hamarosan zajokat hall a ház más részeiből és rájön, nemcsak a váratlan vendégtől van oka félni. A 20th Century Studios és a New Regency gondozásában megjelenő Barbárban – melynek írója és rendezője Zach Cregger – feltűnik még Justin Long is.

Barbár előzetes:

És ezzel nem ér véget a Halloween a Disney-n!

A Barbár mellett már elérhető a Matriarch című brit horror is a Disney+-on: egy majdnem halálos túladagolást követő mélyponthoz érve Laura Birch (Jemima Rooper) úgy dönt, elfogadja rég nem látott édesanyja (Kate Dickie) meghívását gyermekkori otthonába, azt remélve, hogy a kis eldugott angol faluban eltöltött idő segít megküzdeni a belső démonaival – ám még nem is sejti, hogy egy igazival kerül szembe. Hamarosan rájön, hogy a városka lakói mind egy sötét titkot őriznek, olyat, amely nemcsak az édesanyjára, hanem saját életére is hatással van.

HIRDETÉS

Előzetes:

A két filmen túl a Disney+ kínálatában már most is számtalan horrorfilm érhető el. Legyen szó akár régi klasszikusokról (A légy, Ómen, A nyolcadik utas: a Halál), valódi nagy kasszasikerekről (Hatodik érzék, Jelek, X-akták), vagy az utóbbi évek közönségkedvenceiről (American Horror Stories, Éjjeli Vérfarkas, Éjszaka a házban), attól függően, hogy ki mennyire szeretne rettegni, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb tartalmat.

Forrás: Disney +