HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A Disney levette a napirendről a Wonder Woman rendezőjének Star Wars filmjét

2023-ban tervezték bemutatni Patty Jenkins Star Wars-filmjét, a Rogue Squadront, azonban a Disneynél másképp döntöttek.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Rogue Sqadron végre maga mögött hagyta volna a Skywalker családot, ugyanis a film egy csapatnyi pilótára fog koncentrálni. A Rogue Squadron név nem ismeretlen a rajongók előtt, ugyanis egy Nintendo játékban már felbukkantak 1998-ban. A csapatot Wedge Antilles alapította, akit már ismerhetünk A birodalom visszavágból, A jedi visszatérből és a Skywalker korából. A történet a lázadók egy új generációját mutatta volna be. Star Wars-idősíkon valahova az Új Remény és Az ébredő erő közé lehet beilleszteni. Rendezői székbe Patty Jenkins ült volna, aki otthonról is hozott volna anyagot a filmbe, ugyanis édesapja pilótaként szolgált. A filmet 2020-ban jelentették be a Walt Disney Investor Dayen. Az utolsó hír a filmről 2021 júliusában érkezett, amikor Patty Jenkins a Star Wars forgatási élményeit összegezte.

Jelenleg a Rogue Sqadron kikerült a Disney precízen szerkesztett és szigorú filmes naptárjából, amelyről sem a nemrég lezajlott D23-os eseményen, sem más hivatalos formában nem nyilatkoztak. A Collider magyarázata szerint a mozik helyett az egeres cég inkább a televíziós Star Wars projektekkel foglalkozik. Maga Patty Jenkins pedig jelenleg a Wonder Woman 3-on és a Kleopátra filmjén dolgozik – mindkettő Gal Gadot főszereplésével készül.

Azért további Star Wars mozik még akadnak a tervező asztalon: Az utolsó jedik rendezője, Rian Johnson saját trilógián dolgozik, míg Taika Waititi (Thor: Szerelem és mennydörgés) is bőszen foglalkozik a galaxiszal. Vadi új Star Wars kontentet a közel jövőben a Disney +-ra várhatunk: szeptember 21-én indul az Andor, majd érkezik a The Mandalorian 3. évada, a Tales of the Jedi animációs sorozatról nem is beszélve.

HIRDETÉS