HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Immár hivatalos: sorozatként folytatódik a Szárnyas fejvadász

Az Amazon hivatalosan is zöld utat adott Ridley Scott Szárnyas fejvadász sorozatának.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Folytatást kap a Szárnyas fejvadász 2049! – szólt a hír februárban. Ráadásul élőszereplős sorozatként, melynek címe Blade Runner 2099 lesz. A 2017-es sci-fi film folytatását ráadásul az Amazon Studios veszi gondjaiba, Ridley Scott, az első Blade Runner film rendezője executive producerként vesz részt a projektben. A Deadline Hollywood forrásai szerint, Scott rendezni is tervez a sorozatban. A forgatókönyvet az Apple TV +-on debütáló sorozat, a Shining Girls showrunnerje, Silka Luisa írja. Scott már 2021 novembere óta dolgozik a sorozatterven.

A cselekményről továbbra sincsenek hírek, viszont a projekt megkapta a hivatalos berendelést az Amazontól.

Továbbá új személyek is kerültek Szárnyas fejvadász sorozathoz: Michael Green, a Szárnyas fejvadász 2049 társírója, aki ezúttal executive produceri feladatokat lát el; továbbá Tom Spezialy, aki produceri feladatai mellett az írói csapatot is erősíti. Az adaptációs munkánkat az Alcon Entertainment és a Scott Free Productions támogatja.

HIRDETÉS

A Ridley Scott által rendezett eredeti Szárnyas fejvadász minden idők az egyik legjobb és legnagyobb hatású science fiction filmjének tartják, és nagyon izgatottak vagyunk, bemutassuk a Szárnyas fejvadász 2099-et Amazon Prime előfizetőinknek szerte a világon

-mondta Vernon Sanders, az Amazon Studios televíziós programjáért felelős vezetője.

Forrás: Variety

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.