Hírek

Jeffrey Dahmer hamarosan a Netflixre költözik

Az Amerikai Horror Sztori veterán Evan Peters ezúttal Jeffrey Dahmer bőrébe bújik Ryan Murphy legújabb sorozatában. Dahmer – Szörnyeteg előzetes.

Ryan Murphy (Amerikai Horror Történetek) showrunnere ezúttal Jeffrey Dahmer sorozatgyilkos sztorijához nyúlt. Dahmer 1978 és 1991 között tevékenykedett, és összesen 17 embert ölt meg. A megtörtént eseményeken alapuló sorozat Jeffrey Dahmer kegyetlen bűneit, valamint azokat a szisztematikus hibákat vizsgálja, amelyek lehetővé tették, hogy Amerika egyik legismertebb sorozatgyilkosa mindenki szeme előtt, több mint egy évtizeden át folytathassa gyilkos ámokfutását.

A főszerepben pedig az AHS veterán Evan Peters. Mellette tűnik fel még Niecy Nash, Penelope Ann Miller, Shaun J. Brown, Colin Ford, és Richard Jenkins.

Dahmer történetét nem először ihletik meg a filmgyárat. A My Friend Dahmer című filmben Ross Lynch alakította a gyilkost, a 2002-es Dahmerben pedig Jeremy Renner. Október 7-én pedig egy dokumentumfilmsorozat is érkezik az ügyről az amerikai Netflixre Conversation with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes címen.

A Dahmer – Szörnyeteg című sorozat szeptember 21-én érkezik a Netflix műsortárába.

Dahmer előzetes:

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.