Hírek

A legridegebb diktátorok is a rendszer naiv katonáiként kezdték -Itt az Éhezők viadala előzményfilm első előzetese

A jelenleg zajló CinemaCon az Éhezők viadala rajongóit is elkényeztette az idén érkező előzményfilm első előzetesével.

Az Énekesmadarak és kígyók balladája c. regény megfilmesítésével a Lionsgate egy gyakorlott rendezőt, Francis Lawrence-t bízott meg, aki az Éhezők viadala trilógia zárófilmjét is rendezte. A forgatókönyvön a YA disztópia és az előzménykönyv szerzője, Suzanne Collin dolgozott. A jelenleg zajló CinemaCon Lionsgate eseményén a legnagyobb dobásként mutatták be a novemberben várható film első előzetesét.
A történet szerint 64 évvel korábban vagyunk az Éhezők viadala cselekményétől. A középpontban a fiatal Coriolanus Snow áll. A 18 éves Snowt mentor feladattal bízzák meg a 10. Éhezők viadalán, ám a 12. kerület női versenyzője nem várt kellemetlenséget okoz a férfinak. A főszereplőket – az ifjú Snow-t Tom Blyth-t (Billy the Kid), mentorálját, Lucy Gray Bairdot pedig a Shazam 2-ben nemrég látott Rachel Zegler alakítja. Visszaemlékezéseket narrálva pedig Donald Sutherland hangját is viszont hallhatjuk az idősebb Snow szerepében.

Előzetes:

Az Éhezők viadala-előzményfilm további szereplői Viola Davis, Peter Dinklage, Jason Schwartzman és az Eufóriából ismert Hunter Schafer.

Az Énekesmadarak és kígyók balladája november 17-én érkezik a mozikba.