HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Az Eufória sztárja, Hunter Schafer is csatlakozik az Éhezők viadala-előzményfilmhez

Gyülekeznek Az énekesmadarak és kígyók film szereplői. Tom Blyth (Coriolanus Snow), Rachel Zegler (Lucy) és Josh Andrés Rivera (Sejanus Plinth) után új színész csatlakozott a szereplőgárdához: Hunter Schafer.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Lionsgate égszie alatt forgó Az énekesmadarak és kígyók balladája új sztárt köszönhet szereplőgárdájában: Hunter Schafert, akit legtöbben az Eufóriából ismerhetnek, mint Jules.

Schafer Tigris Snowt fogja játszani, aki a fiatal Coriolanus Snow unokatestvére és bizalmasa. Tigris mindenben segíti unokatestvérét – saját morális döntéseitől kezdve egészen mentor feladatokig. Emellett stylistként segíti Panem médiagépezetét.

Az új könyvben és filmben a fiatal Coriolanus Snow áll középpontban. A 18 éves Snowt mentor feladattal bízzák meg a 10. Éhezők viadalán, ám a 12. kerület női versenyzője nem várt kellemetlenséget okoz a férfinak. A filmet Francis Lawrence rendezi, aki már rutinos Éhezők viadala-rendezőnek számít, ugyanis ő rendezte a trilógia 2. és 3. részét. A produceri munkát pedig  Nina Jacobson és Brad Simpson látják el. A forgatókönyvön Michael Lesslie dolgozik, aki korábban olyan filmeken dolgozott, mint a Macbeth vagy az Assassin’s Creed.

HIRDETÉS

A filmet várhatóan 2023. november 17-én bemutatják be.

Suzanna Collins előzményregényéről így írtunk anno:

Az Énekesmadarak és kígyók balladája tehát sok érdekességgel szolgál az Éhezők Viadala-rajongók számára és közben nem akarja velük megszerettetni az eredeti trilógia gonosztevőjét. Így ha története nem is olyan erős, mint Collins korábbi regényeié, bőven találni benne olyasmit, ami miatt a fanoknak érdemes elolvasniuk.

Az Éhezők Viadala-trilógia főgonoszát még az előzménykönyv se teszi szimpatikusabbá

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.