Hírek

Ki mondta, hogy a halottak nem táncolnak? Befutott a Hétköznapi vámpírok új előzetese

Július 12-én visszatérnek a Hétköznapi vámpírok, hogy tovább növeljék befolyásukat Észak-Amerikában. De azért egy kis tánclecke belefér előtte! Új előzetesen a 4. évad.

Kasszát ugyan nem robbantott, de Taika Watitit egycsapásra feltette a filmvilág térképére a 2015-ben bemutatott Hétköznapi vámpírok. A rendező mellett a stúdiók magában az alapötletben (hogyan boldogulnának a vámpírok, vérfarkasok modern világunkban?) is meglátták a fantáziát, ennek köszönhetően készült már egy meglehetősen halovány új-zélandi spinoff-széria (Wellington Paranormal), Waititi írótársával, Jemaine Clementtel dolgozik a vérfarkasokra fókuszáló alkotáson, idén tavasszal pedig az FX csatornán debütált az Amerikában játszódó sorozatváltozat.

A sorozat azóta a 4. évadát tapossa, és július 12-én el is startol a vadi új évad.

Az előzményeket érdemes pótolni, főleg hogy jelenleg Magyarországon ezt két streamingszolgáltatón is megtehetjük: az HBO Maxon és a Disney +-on is elérhető a teljes széria. Viszont jelenleg nem tudni, melyik szolgáltatónál lesz elérhető az új évad. Amint kiderül, hírt adunk róla.

A sorozat 1. évadáról itt írtunk:

A hétköznapi vámpírok igazából csak átlagosak

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.