Magazin

A Grand Guignol Budapest kompromisszummentes Mikulással riogat

Az igazi Mikulás nem ismer kompromisszumot.

A Grand Guignol Budapest horrorszínház, promociós és/vagy karitatív célból, de ellátogatott a Burattino Iskolába, hogy meglepje a gyerekeket Mikulás Nap alkalmából. Az eredmény vérfagyasztóan abszurd.

A társulat jelenlegi rendezője Laboda Kornél nem ismer kompromisszumot ha gyerekekről és a Mikulásról van szó, legalábbis ez derül ki az alábbi videóból. Mikulás Nap alkalmából szerte az országban felütik a fejüket a kókler Mikulások akik némi anyagi ellenszolgáltatásért cserébe megpróbálják feltámasztani a Télapó/Mikulás/Fagy Atyja mitológia ajándékozásra koncentráló fejezetét. De Mikulásnak lenni nem pusztán ennyi. Ez is egy szerep amire fel kell készülni. Például a hathatós rénszarvas-meditácóval.

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!

Csillagidő szerint 1990-ben születtem, az Univerzum legkirályabb városállamában, Budapesten. Feletteseim - a szüleim - elég hamar belátták, hogy nem leszek se matematikus, se űrrepülő pilóta, ezért egészen kicsike koromtól a művészeti pálya felé lökdöstek. Képzőművészet, zene, irodalom, színház, film. Tudják, én voltam a gimiben a hosszúhajú oldaltáskás srác, aki Kispált meg Tankcsapdát hallgat, semmi nem érdekli igazán a fentebb felsoroltakon kívül, és legfőbb kulturális forrása a Harcosok Klubja, a képregények meg a R'N'R. A gimi után a BKF-en végeztem mozgókép szakon, rendeztem néhány kisjátékfilmet, dolgoztam ANNAK a televízió csatornának, megjártam egy-két online szerkesztőséget mint videoszerkesztő, szerzője vagyok az egyik legkirályabb hazai geek blognak, a Roboraptornak. 2014 novembere óta erősítem a Hír24 (azaz mostmár 24.hu) seregét, a Kultúra rovat gyorsreagálású elit alakulat kritikusaként. Rendezőnek készülök és újságírásból élek. Mindezek mellett középiskolában tanítok mozgóképkultúrát, zenélek, imádom az állatokat és elképesztő gyönyörű vádlim van.