HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Az Argylle előzetese tánccal, kémakcióval és cicakontenttel érkezett

Matthew Vaughn új filmjében sem távolodik el nagyon a szuperkémek világától, és egy impozáns földkörüli hajszát ígér. Argylle előzetes.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Argylle előzetes:

Megérkezett az Apple által gyártott és a Universal által forgalmazott Argylle előzetese. A film a detektívregényeket író Elly Conway írónőről (Bryce Dallas Howard) szól, aki a macskájával töltött kellemes éjszakákból hirtelen mintha csak saját irományainak cselekményébe csöppenne. Elly könyveiben ugyanis félelmetesen pontosan tapintott rá egy valóban létező titkosügynökség üzelmeibe, ezért egy valódi kém, Aiden (Sam Rockwell) segítségével menekülnie kell.

A filmet itthon egy nappal az amerikai premier előtt, 2024. február 1-től nézhetjük moziban.

Az Apple Tv+ előfizetők pedig valószínűleg nem sokkal a mozibemutató után már otthonuk kényelméből is megtekinthetik Matthew Vaughn (Kingsman) filmjét. A filmben olyan sztárok is feltűnnek majd, mint Dua Lipa, Henry Cavill, John Cena és Samuel L. Jackson.

HIRDETÉS

editor
Már általánosban írtam könyvekről a suliújságba, majd 2009-től egy online magazinba filmekről. A sci-fi/horror/szuperhős vonal mellett kifejezetten vonzanak a trash és peremtartalmak. Meg a metál!