Hírek

A True Detective Night Country új előzetese leleplezte, mikor érkezik az HBO Maxra az új évad

A True Detective ezúttal Alaska kegyetlen és sötét tájaira kalauzol.

Új fejezet kezdődik a True Detective sorozatban Jodie Foster és Kali Reis főszereplésével a távoli havas Alaszkában. Az újonnan bemutatott előzetesében két nyomozónő igyekszik felderíteni a sötétségbe boruló Alaska nyugtalanító gyilkossági ügyét. Liz Danvers (Foster) és Evangeline Navarro (Reis) számára az ügy furcsaságát a holttestek állapota adja: az öt áldozatot ugyanis jégbe fagyva találják. A nyomozást nemcsak a furcsa körülmények, hanem a két nyomozó közötti feszült kapcsolat is nehezíti.

True Detective: Night Country előzetes:

Az új előzetes a két nyomozónőből és az ügyön túl a premierdátumot is bemutatta:

Az HBO Maxon 2024. január 15-én startol a True Detective 4. évada.

Jodie Foster és Keli Reis mellett feltűnik még Fiona Shaw, Finn Bennett, Isabella Star Lablanc, Aka Niviâna, Anna Lambe, Joel D. Montgrand, Christopher Eccleston és John Hawkes.

Az évad forgatókönyvet Issa López írja, továbbá a pilotot is ő dirigálja. Executive producerként jelen van Barry Jenkins, Adele Romanski és Mark Ceryak.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×