Hírek

A Netflix tavalyi díjnyertes sorozatának kinéz egy 2. évad, ráadásul A-listás Hollywoodi színészekkel a főszerepben

A Balhé (Beef) antológiasorozatként folytatódhat, nem is akármilyen színészekkel.

A Netflix és az A24 tavalyi sorozata, a Balhé (Beef) a legjobb sorozatoknak járó díjszezonon, azaz az Emmy-n 8 díjat zsebelt be, köztük a legjobb női főszereplő díját Ali Wong első ázsiai-amerikaiként vette át minisorozat kategóriában.

Meglepetésre adhat okot, hogy eddig nem volt hír a Balhé esetleges folytatásáról. Azonban

a Deadline belsős forrásaira hivatkozva írja, a Netflixnél tervben van a 2. évad, és már két hollywoodi színésszel tárgyalnak a főszereplő pár szerepére.

A történet középpontjában álló pár férfi tagja Oscar Isaac lesz, akit több fantasztikus filmben és sorozatban láthattunk, köztük a Dűne, egy Jelenetek egy házasságból vagy az Ex Machina.  A női párra a források szerint Carey Mulligannel folynak tárgyalások, akit olyan filmekben láthattunk, mint az Ígéretes fiatal nő, a Saltburn vagy az Ásatás. Előzetes pletykák szerint az alkotók eredetileg Jake Gyllenhaalt és Anne Hathaway-t nézték ki a főszerep párra, de állítólag nem működött a kettősük. Korábbi hírek szerint az esetleges Balhé 2. évadában szerepelni fog Charles Melton (May December, Poker Face) és Cailee Spaeny (Polgárháború, Priscilla) is.

A castinghíreket vagy a 2. évad berendelését a Netflix hivatalosan nem erősítette meg.

Amíg friss (vagy hivatalos) hírek érkeznek a Balhé folytatásáról, addig ajánljuk pótlásra a minisorozatot:

A Balhé egy marha jól összetett sorozat arról, hogy miért húzod fel magad és másokat

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×