Hírek

Új sztárokkal erősít a Budapest Comic Con

Sajnos több színész is visszamondta a részvételt, de pánikra semmi ok! – üzenik a Budapest Comic Con szervezői.

A rendezvény két bejelentett sztárja sajnos nem tud részt venni a rendezvényen: Graham McTavish egy új-zélandi forgatás, míg Alexander Ludwig egy másik filmszerep miatt nem tud részt venni az eseményen. A BCC csapata az elmúlt napokban több színésszel is felvette a kapcsolatot annak érdekében, hogy méltó helyetteseket találjanak a kimaradó vendégek helyett.

A rendezvény újabb sztárvendégei között köszönthetjük

Jerome Flynnt a Trónok harca, Clive Standent a Vikingek, és Afshan Azadot a Harry Potter-filmekből!

Hozzájuk dedikáló, és fotós jegyek is elérhetőek már, hasonlóan az eddig bejelentett vendégekhez (Deep Roy, Erick Avari, Eric Roberts) is.

A színészek mellett véglegesedett a meghívott Cosplay fellépők listája is: AJ Designs GmbH, Don Esteban és Taryn mellett Pretzl is erősíti idén a cosplayerek sorait. Mndegyik vendéggel lesz lehetőség találkozni egy szervezett meet & greet keretei között, amiről a szervezők hamarosan bővebb tájékoztatást adnak a Budapest Comic Con hivatalos Facebook oldalán.

Az árusok és a kitelepült képregényalkotók listája is bővült, közel száz standot barangolhatnak végig az egyedi és érdekes csecsebecséket és képregényeket keresők. Az Artist Alley teljes listájáról itt olvashattok bővebben.

Forrás: Budapest Comic Con

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×