HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A Sárkányok háza sztárja lett a befutó Supergirl szerepére

James Gunn több jelölt közül végül Milly Alcock színésznőt választotta Kara Zor-El, azaz Supergirl szerepére.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Milly Alcock – aki a fiatal Rhaenyra Targaryenként a Sárkányok házával vált széles körben is ismert színésznővé – lett hivatalosan is James Gunn DC filmes univerzumában Supergirlje. A hírt először a The Wrap írta meg, majd hivatalosan  Gunn is megerősítette Instagramján.

Alcock több castingkör és tesztvetítések után nyerte el a szerepet, versenyben olyan színésznőkkel, mint a CODA-ból ismert Emilia Jones vagy a The Winchsters Meg Donnelly-je.

Ami még kérdés a casting után, hogy Milly Alcock pontosan mikor fog debütálni Supergirlként. Egyes források szerint már a 2025-ben érkező Superman: Legacy-ban is feltűnik, bár ezt Gunn nem erősítette meg. Ahol viszont biztosan látni fogjuk Milly Alcockok, az a Supergirl: Woman Of Tomorrow, ami Supergirlre koncentráló film lesz, Tom King és Bilquis Evely azonos című képregénye nyomán. A film forgatókönyvét Ana Nogueira (Vámpírnaplók, Blacklist) írja, ám rendezője még nincs a projektnek. James Gunn korábbi ígérete szerint a készülődő Supergirl-filmben a korábbiaktól eltérő életutat fogunk látni a korábbi filmes Supergirl megjelenítésektől.

HIRDETÉS

Forrás: Empire Magazine