HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

James Gunn hivatalosan is bejelentette, ki lesz Superman filmjének Lex Luthorja

A jelenleg előkészületek alatt álló Superman: Legacy film megtalálta Lex Luthorját.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Superman: Legacy film író-rendezője, James Gunn hivatalosan megerősített egy korábbi pletykát, miszerint a többek között a Nagy Katalinból, a Renfieldből vagy A menüből ismert Nicholas Hoult lesz az új DCEU Lex Luthorja. Az új Superman-filmben David Corenswet által alakított szuperhős ellenfele lesz.

James Gunn a hírt Instagram-oldalán erősítette meg, ahol ő és Hoult mutatkozik együtt.

 

HIRDETÉS

View this post on Instagram

 

A post shared by James Gunn (@jamesgunn)

A poszt ígérete szerint Gunn és Hoult már leültek átbeszélni, hogyan lehet Lex Luthort új megközelítésben megmutatni, egy olyanban, ami különbözik az előzőektől és felejthetetlen is lesz. Emellett Gunn a rajongói kérdésekre is válaszolt, hogy ha korábban már felröppent Nicholas Hoult neve Luthor kapcsán, miért nem erősítette meg a castinghírt: a rendező elmondása szerint az utolsó pillanatokban lett 100%-ig végleges a szerep.

A Superman: Legacy filmben Hoult mellett szerepel még David Corenswet mint Superman, Rachel Brosnahan mint Lois Lane, Skyler Gisondo pedig Jimmy Olsent fogja játszani. Luthor mellett még egy gonosz ellenfél is felbukkant, mégpedig Angela Spica (The Engineer) María Gabriela de Faría alakításában. Superman szerencsére nem egyedül néz szembe a bajjal – csatlakozik hozzá Guy Gardner/Zöld lámpás (Nathan Fillion), Hawkgirl (Isabela Merced), Mr. Terrific (Edi Gathegi) és Metamorpho (Anthony Carrigan). Az új Superman-film középpontjában egy fiatalabb szuperhős fog állni, aki próbálja megtalálni a határt kriptoni múltja és emberi identitása között.

A Superman: Legacy várhatóan 2025. július 11-én érkezik a mozikba.