HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A Tőrbe ejtve rendezőjének krimisorozata, a Poker Face most már tényleg a kanyarban van

Szeptembertől streamelhető a Skyshowtime-on a Poker Face, amely a mai napon hivatalos premierdátumot is kapott.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A többszörös Oscar-jelölt filmrendező, Rian Johnson (Tőrbe ejtve, Aranyhagyma) krimisorozata a Poker Face szeptemberben érkezik a SkyShowtime streamingszolgáltatóhoz. Bár nem teljesen új a hír, hiszen pár hete bejelentette a SkyShowtime a sorozatot, a pontos dátum még váratott magára. A mai napon megérkezett a pontos nap:

szeptember 15-én rögtön két epizóddal kezd a Poker Face.

Ezt követően az új részek péntekenként jelennek meg a SkyShowtime műsortárában.

HIRDETÉS

A főszereplő Natasha Lyonne (Russian Doll) egy kaszinóban dolgozik, ahol balszerencséjére mindig belekavarodik egy furcsa gyilkossági ügybe, ahol neki kell felgöngyölíteni a szálakat. Az 1. évad 10 epizódban, heti-ügy felbontásban hozza el az izgalmasabbnál izgalmasabb eseteket. A Poker Face-ben Lyonne mellett olyan sztárok tűnnek fel, mint Adrian Brody, Benjamin Bratt, Joseph Gordon-Levitt, Simon Helberg és Ellen Barkin.

A Poker Face vezető producere és sorozatfelelőse Nora és Lilla Zuckerman. További vezető producerek: Ram Bergman, Natasha Lyonne, Nena Rodrigue és Iain B. MacDonald, valamint a sorozat társproducerei, Maya Rudolph és Danielle Renfrew Behrens. A Poker Face készítői a T-Street, az MRC és az Animal Pictures, forgalmazója a Paramount Global Content Distribution.

Poker Face előzetes: