HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Tartsd magad a tervhez! – Megérkezett David Fincher új filmjének első előzetese

A francia The Killer képregényadaptációja már első előzetesében feszültséget kínál. The Killer (magyarul A gyilkos) előzetese.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A The Killer, amely a francia Matz és Luc Jacamon képregénye filmes munkálatai 15 évvel ezelőtt kezdődtek. Hosszú időre szünetelt a projekt – mesélte Matz a Budapest Comic Conon -, de végül az egész projekt a Netflixnél kötött ki, ahol David Fincher rendező legutóbbi filmje, a Mank is bemutatkozhatott. A Killer világpremierje szeptemberben a Velencei Filmfesztiválon lesz,

a szélesebb közönség pedig a Netflixen nézhető meg november 10-től.

Bár 1998-ban indult útjára a bérgyilkosról szóló történet, fényéből és energiájából semmit sem veszített addigra, míg eljutott 2023-ban a magyar olvasókhoz. A képregényről nem is olyan régen írtunk kritikát.

HIRDETÉS

A világpremeirhez közeledve meg is jelentek az első konkrét anyagok a The Killer (magyarul A gyilkos nevet kapta). Az első kép után tegnap a Netflix bemutatta az első plakátot, most pedig a legelső előzetest is leleplezte.

The Killer (A Gyilkos) előzetes:

A történet a képregénysorozat katalizátor-eseményétől indít: a névtelen bérgyilkos egy végzetes incidens miatt munkaadójával kell szembe néznie, amely egy nemzetközi hajtóvadászatot von maga után. A bérgyilkost Michael Fassbender alakítja, további szereplők pedig Charles Parnell, Tilda Swinton, Arliss Howard és Sophie Charlotte. A forgatókönyvet David Fincher Andrew Kevin Walkerrel írta, akivel korábban, a Harcosok klubja forgatókönyvén is együtt dolgoztak.