Hírek

Mostantól Android TV-n is pörgetheted az RTL+ műsorait

Ha eddig ez tartott vissza a Jimmy sorozattól vagy a Mellékhatás-darától, van egy jó hírünk: immár androidos tv-n is eléred az RTL + streaminget.

Az RTL+ alkalmazás a Google Play Áruházból tölthető le a feltételeknek megfelelő Android TV okoseszközre – írja az RTL. A letöltés előtt azt tanácsolják, az alkalmazás telepítésekor szükséges az eszköz párosítása egy már meglévő felhasználói fiókkal. Ezt követően az RTL+ előfizetéssel rendelkező felhasználói számára azonnal nagyképernyőn, reklámok nélkül, FullHD felbontásban elérhetővé válnak az RTL+ streamingszolgáltatás exkluzív tartalmai, így

a Zámbó Jimmy életét bemutató A Király, a többszörös díjnyertes, saját fejlesztésű sorozat, a Mellékhatás,

Sebestyén Balázs szókimondó sztárvetélkedője, a Gyertek át!, vagy a népszerű dokumentumfilm-sorozat, az On the Spot új évada, a Vissza a természethez.

A kimondottan a felületre gyártott exkluzív tartalmak mellett további számos jól ismert sorozat, közönségkedvenc film és díjnyertes dokumentumfilm érhető el az előfizetők számára az Android TV operációs rendszert futtató okoseszközökön is. Emellett itt nézhető vissza reklámok nélkül az RTL számos nagyszabású műsora is, mint például a szeptember 2-án debütáló The Voice, a Cápák között legújabb, szeptember 3-án induló évada, vagy A Konyhafőnök hétköznap esténként látható jubileumi évadának epizódjai.

Az RTL+ előfizetéses streamingszolgáltatás reklámok nélkül, exkluzív, kifejezetten erre a platformra gyártott sorozatokkal és több mint 5000 órányi prémium tartalommal várja az előfizetéssel már rendelkező felhasználókat. Az új előfizetők a streamingszolgáltatás prémium tartalmait ingyenes próbaidőszakkal élvezhetik.

Az RTL ígérete szerint az RTL+ alkalmazás hamarosan újabb felülettel bővül. A szolgáltatás rövidesen megérkezik a Sony PlayStation 4 platformra is.