Film Trashnevelés

A T-Rex szerelem mindent legyőz – Trashnevelés TV

Íme a hírhedt Mac and Me-t is rendező Stewart Raffil robotos, T-rexes, romantikus, marcangolós, bolondozós, fárasztós főműve.

A dinók elképesztően menők. Mindig is azok voltak, és mindig is azok lesznek. Ezen még Ross Geller sem tudod változtatni. És, hát mi sem véletlenül neveztük el magunkat egy dinóról. Ha pedig már a Roboraptoron vagyunk, miért is ne jöhetne egy mechanikus dinós film? Így a Trashnevelés TV minden idők legelborultabb romantikus komédiájával folytatódik. Egyenesen a téma fénykorából, a post-Jurassic Park dinó-mánia hajnaláról érkezik a Tammy és a T-rex.

Egy megható romantikus mese arról, hogy a szerelem mindent legyőz, még azt is, ha az egyik felet vadállatok marcangolják szét, ami után egy örült tudós egy robot T-Rex testébe rakja az agyát.

Tammy és a T-rex:

Főszerepben Paul Walker és Denise Richards pofátlanul fiatal párosával. Elképzelhető, hogy van ennél bizarrabb dinós film is, de azt még nem találtuk meg. Dinó erőszak, hullarablás, fajok közti szerelem és olyan effektek, amitől könnybe lábad a szemünk (a röhögéstől). Hát mi kellhet még? A Tammy és a T-rex tipikusan olyan élmény, amit látni kell, különben nem hiszed el! Megtekintése azonban kizárólag saját felelőségre ajánlott!

Tammy and the T-rex poster

Trashnevelés TV keretében a B-(és C- és Zs-)filmek sosem látott mélységeibe merülünk, azzal a céllal, hogy felkutassuk és bemutassuk a videótékák alsópolcainak legkülönlegesebb darabjait. Szóval lesznek alulértékelt gyöngyszemek, bizarr kultfilmek, ordas nagy hollywoodi bukások és szórakoztató trash alkotások. Avagy minden a legrosszabbak legjobbjait és a legjobbak legrosszabbai között.

Jó szórakozást kívánunk!*

(* A bemutatott filmek megtekintése elött mindenképpen konzultáljon az orvosával és gyógyszerészével. A videó készítői nem vállalnak felelőséget a filmek megnézése közben elszenvedett szellemi, lelki, fizikai vagy érzelmi traumákért. )

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

Pongrácz Máté a Budapest Corvinus Egyetem Szociológia szakán végzett. A műfaji filmek nagy kedvelője és az elfedett, obskúrus, de értékes darabok felkutatója. A szerzői trash védnöke és Zardoz hírnöke.
×