HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A Netflix az eddigi legkiszámíthatatlanabb, legbesorolhatatlanabb és legváratlanabb Black Mirror évadot ígéri az első előzetesben

Júniusban lesz négy éve, hogy debütált az antológia háromrészes ötödik évada, de immár a várakozás véget ért! A Netflix életjeleket adott a Black Mirror (Fekete Tükör) 6. évadáról.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Régóta készül a Black Mirror- magyarul Fekete tükör – 6. évada. Az első reménymorzsák Madrid utcáin jelentek meg 2020-ban, majd arról érkeztek hírek, hogy a sorozat atyja, Charlie Brooker szünetelteti az írást, mert „így is eléggé lehangoló a jelenünk”. Biztató információk tavaly májustól kezdtek érkezni a Variety-től, akik szerint az új etap hosszabb lesz, és nagyobb költségvetést is kap, miközben a Netflix minden epizódot különálló filmként kezelnek, hasonlóan az eddigiekhez. Az első casting hírek pedig végleg megerősítették, hogy igen, egyre közelebb van a Black Mirror 6. évada: a Breaking Bad és Westworldból ismerős Aaron Paul lesz az egyik kiemelt szereplő az új évadban.

A semmiből pedig megérkezett az első előzetes és premierdátum!

Fekete tükör 6. évad előzetes:

HIRDETÉS

A Netflix bejelentése szerint 2023 júniusától keressük náluk az új Black Mirror részeket. Ezenfelül pedig Az eddigi legkiszámíthatatlanabb, legbesorolhatatlanabb és legváratlanabb évadot ígérik a nézőknek. A Black Mirror előző évadától nem voltunk elájulva, úgyhogy reméljük, beváltódnak az ígéretek.

Aaron Paul mellett még őket láthatjuk az új évadban: Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, David Shields, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin és Zazie Beetz.