HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Megérkezett a Titkos Invázió előzetese, és Nick Fury nagy bajban van benne

Megérkezett az idei év talán legígéretesebb Marvel sorozatának első előzetese.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A D23-as Titkos invázió (Secret Invasion) előzetese óta nem sok hírmorzsa érkezett az idén esedékes Disney + sorozatról. A The Vanity Fair nemrég debütált képei azonban berobbantották a hype-t, amit képregényes alapja alapján megérdemel a sorozat. Ebben a cikkben derült ki az is, kit fog játszani Emilie Clarke. Korábbi hírekkel ellentétben nem Abigail Brandet fogja alakítani, hanem egy, már az MCU-ban feltűnt szereplőt: G’iah-t, egy radikális skrullt. Ha emlékeztek a Marvel kapitány zárójelenetére Bennel, feleségével és kislányával, akkor meg is van, ki is G’iah: az a kislány, akit Ben nevelt.

A sorozat executive producere, Jonathan Schwartz egy Homeland és The Americans inspirálta minisorozatot ígér, amelyhez még John le Carré kémregényeihez is visszanyúltak. A szériát Thomas Bezucha és Ali Selim rendezi.

Előzetes:

HIRDETÉS

Főszerepben Samuel L. Jackson, Don Cheadle, Ben Mendelsohn, Cobie Smulders , az Oscar-díjas Olivia Coleman, Martin Freeman, Kingsley Ben-Adir, továbbá a Trónok harca Daeneryse, Emilia Clarke is debütált az MCU-ban.

A sorozat Brian Michael Bendis és Leinil Francis Yu azonos című képregénytörténetét alapszik, amiben a Marvel kapitány filmből már ismerős Skrullok próbálnak befolyást szerezni a Földön. Az adaptáció az MCU szerves részét képezi.

A hat epizódos minisorozat 2023. június 21-én debütál a Disney +-on.

És ezzel sorozatos fronton is kezdetét veszi a Marvel ötödik – Hangya 2-vel nyitott – fázisa.

Don Cheadle azt is megerősítette korábban, hogy a „titkos invázió” közvetlenül kapcsolódik a jövőre forgó, hatrészes Armor Warshoz.